014 63 97 30 info@wzga.be

Bezoekregeling WZGA

bezoekregeling

19/10/2020

Beste familie, bewoners en naasten,

 

Hier kan u de bezoekregeling vinden die we binnen WZGA hebben opgemaakt na de zeer constructieve sessies die we hebben gehad begin oktober. We hebben nog geen nieuwe richtlijnen vanuit zorg en gezondheid verkregen en hebben daarom beslist om deze nu toch te officialiseren. We willen iedereen hartelijk danken voor hun bijdrage en hopen op deze manier een bezoekregeling te hebben die door iedereen gedragen wordt.

 

Vanaf 23 oktober 2021 gelden er voor beide campussen enkele preventieve maatregelen owv de hoge besmettingsgraaD in arendonk.

Concreet betekent dit het volgende:

  • De mondmaskerplicht wordt overal in ons woonzorgcentrum terug toegepast, dus ook op de kamers van de bewoners. Deze maatregel geldt voor beide campussen en gaat per direct in. (dit wordt bevestigd in de kaderrichtlijnen van 28/10/21)

  • Er wordt extra aandacht gevraagd voor een correcte handhygiëne en een goede hoest- en nieshygiëne.

  • Laat activiteiten buiten plaats vinden wanneer mogelijk.

  • Zorg voor een goede verluchting van de kamer van de bewoner tijdens uw bezoek. Uiteraard zorgen wij op de andere momenten voor voldoende verluchting.

  • Wanneer u symptomen heeft van covid-19, kom dan NIET op bezoek.

  • Vanaf 1 november dient u er voor te zorgen dat u uw covid-safe ticket kan laten zien alvorens de cafetaria te betreden.

De maatregelen kan u hier op onze website lezen. 

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA